Full moon wo sagashite

Har fortfarande inte hunnit ladda upp bilderna tyvärr, gick ut med mina vänner och spelade lite volley, det var ju fint väder och jag hörde att det kanske ska regna i morgon sä tänkte passa på att va ute :)

Tänkte tipsa om en superbra japansk anime-serie till er som gillar sånt! Själv älskar jaga anime och manga och älskar att rita manga också :) Har även tagit lite kurser i japanska men det har fått ligga åt sidan ett tag eftersom tiden inte funnits till det. Men funderar på att börja till hösten igen!

Serien heter Full moon wo sagashite, och handlar om en liten flicka som heter Mitsuki. Hennes stora dröm är att bli en känd sångerska och att hennes sång ska nå en pojke som hon älskar och som var hennes bästa vän när de var små och bodde på barnhem. Han adopterades och flyttade till amerika. Och efter det har hon inte hört från honom.
Mitsuki kämpar hårt för sin musik, men hon lider av cancer i halsen och har en stor tumör där vilket gör att hon knappt kan sjunga. Men en dag dyker två shinigamis som heter Meroko och Takuto upp. Dom är där för att se till att Mitsuki lever den tid hon ska leva och sen ska de ta med hennes själ. Människor kan inte se dom, men av någon anledning kan Mitsuki se och höra dom, och får reda på att hon bara har ett år kvar att leva. Och Meroko och Takuto bestämmer sig för att hjälpa Mitsuki att uppfylla sin dröm innan hon dör.

Den här serien är rolig, sorglig, romantisk, spännande. Typ allt man kan kräva. Den toppade mina förväntningar enormt!




Se den! =)


Kommentarer
Postat av: Linda

Fin blogg! :) Såg på Fokis blogg att du gillar An Café! Jag har aldrig hört dom, men lyssnar en hel del på annan jrock! :)

2009-07-21 @ 12:47:10
URL: http://juicybox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0